Mer tid till bröllopsmanin

Publicerat 28 september av lasse

Att planera bröllop tar tid. Det som ofta börjar som något intimt och litet, utvecklas ofta. Listan på saker som måste organiseras växer. Man ska testa menyer. Hitta rätt kläder för båda parter som ska gifta sig. Det ska väljas blommor till alla möjliga ställen. Gästerna vill eventuellt sova någonstans. Och äta frukost. Och transporteras till kyrkan. Du märker själv, det tar aldrig slut. Om du dessutom driver ditt eget företag har du troligtvis ännu mindre tid. Då ska du inte bara sköta ditt vanliga jobb. Det tillkommer också pappersarbete, klagomål från de anställda och en hel hög andra grejer.
Ett sätt att underlätta för dig själv är att anlita DSFM. Det är ett företag i trakterna kring Stockholm. De kommer med kontorsservice. Det innebär att de fyller på kontorets kontorsmaterial. Pennor, kopieringspapper, häftapparater och limstift. De ordnar biffen. Klicka här för mer information .

Från vassa häftstift till mogna bananer

Med över 9000 artiklar på lager så är alla problem snabbt fixade. Det vill säga, DSFM har så många olika kontorsartiklar i bakfickan. Saknas det en häftapparat så kommer de med en. Om ni behöver fler plastfickor så dyker de upp med en hög sådana.
Dessutom kan deras tjänster även inkludera frukt. Så att alla blodsockerdippar kan undvikas. Istället för att personalen måste tugga på choklad hela tiden, finns det färsk frukt. Med hjälp av ett smart abonnemang så kommer frukten av sig själv. Ni bestämmer när, var och hur. Sen kan personalen njuta av söta vitaminer varje dag. Det uppskattas garanterat.

Planeringstips för de stressade

När kontorsservicen är under kontroll har du mer tid att stressa över bröllopsplaneringen. Visst finns det mycket att göra. Men det behöver inte eskalera och leda till magsår. Här följer några tips för att behålla lugnet under organiseringsfasen:

• Börja i tid – allt tar längre tid än du tror
• Ta hjälp av nära och kära – delegera så mycket du kan
• Skapa en mailadress som bara används för bröllopsplanering – då har du de mailen samlade och hittar lättare
• Involvera din partner – försök inte klara av allt själv. Det är dessutom roligare om man är två.