Med skräddarsydd festlokal

Publicerat 17 juni av bjorn

Stora bröllop blir allt vanligare även i lilla Sverige. Troligtvis är många nutida brudar inspirerade av USA där man verkligen slår på stora trumman när det är dags att gifta sig. Många letar i år efter rätt partner som de vill gifta sig med och sen går det oftast snabbt med förlovning, bröllopsplanering och Den Stora Dagen.

Det är många beslut som ska fattas inför den här dagen, men ett av de viktigaste är lokalen. Var ska man gifta sig och kanske framför allt, var ska festen gå av stapeln. Det har till och med förekommit att brudpar, med hjälp av en byggfirma har konstruerat en tillfällig byggnad som tjänat som skräddarsydd festlokal. Dessutom kan Areco rivningsfirma i Skåne även hjälpa till att packa ihop kalaset efteråt. De sysslar med alla former av rivning och rivningsarbeten. Besök dem nu för mer information.

Egenbyggt partyrum

Det finns många fördelar med att tillverka den bröllopslokal man behöver. Dels måste man inte lägga massor av timmar på att göra research online och åka runt med bil för att försöka hitta rätt. Inte heller behöver man känna besvikelsen när den lokal man älskade visst är bokad på bröllopsdatumet.

Man får också en lokal som passar perfekt till ens egna önskemål och krav. Den kan vara stor nog för era 100 gäster, men inte så enorm att det känns som att man bara är 10 stycken. Den har kanske ett temporärt kök, eller i alla fall plats för cateringpersonalen och några toaletter så att gästerna kan tömma blåsan.

När alla vännerna gått hem

Efter att bröllopshelgen är över och den temporära lokalen tjänat sitt syfte är det dags att börja se framåt igen. Nu kan alla som varit en del av planeringsarbetet dra en lättnadens suck och istället längta efter bröllopsbilderna som förevigat allt det fina.

För att ta ner lokalen igen kommer en byggfirma smidigt in i bilden. De kan bland annat:

  • Ta ner taket på lokalen på ett säkert sätt.
  • Plocka ner inredning som är svår att få ner inne i rummet.
  • Ta till vara på timmer och annat material som går att använda igen.
  • Montera ner värmeanordning och liknande utan att ha i sönder något.

Leave a Reply