Coolaste åket för brudparet

Publicerat 30 augusti av bjorn

Så står ni där på trappan utanför kyrkan och mottar folkets jubel, i alla fall det från era vänner och familj. Ni strålar i era bröllopskläder: splitternya glänsande festkläder som lyser av elegans lika mycket som ni lyser av kärlek. Efter att de exalterade åhörarna har kastat ris och kramat om er flera gånger om är det dags att ta sig till lokalen där festen går av stapeln. Ni skrider ner för de grusade gångarna mot bilen som ska forsla er vidare.
Det är nu man vill slippa sin grannes pappas kusins jobbarkompis gamla skrotbil från 1987 som hostar sin väg fram. Det känns helt enkelt inte så festligt att lasta in sig själv, festklädd och vacker, i ett baksäte som sett bättre dagar redan sen början av 2000-talet.
Man behöver kanske inte nödvändigtvis en lyxbil som kostar tiotusentals kronor att hyra, men en lite festligare kärra bör väl gå att ordna. Sen krävs det naturligtvis att bilen, oavsett om den är hyrd av en bilfirma eller lånad av bekant, fungerar som den ska. Mekonomen i Malmö är en bilverkstad som kan utföra ordentlig bilservice och se till så att ni inte behöver oroa er för just den här detaljen av bröllopet. Kontakta dem om du letar efter en proffsig bilverkstad som håller vad den lovar.

Om allt rullar som det ska

Om man tar för givet att bilresan går utan missöde så kan man räkna med en riktigt härlig ankomst till festlokalen. Oftast har bröllopsgästerna tagit sig dit först och väntar förväntansfullt, utrustade med champagneglas och smarriga snittar. Ni är dagens huvudpersoner och när den snygga bilen kommer rullande sätter det tonen för resten av festen. Det händer där och nu, det är fest och glädjen, kärleken och lyckan ligger som ett rosa glittriga moln i luften.

Fixa festlig farkost

Att fixa till bilen lite extra är också populärt och behöver inte vara så komplicerat;

• Dryck och något att tugga på inne i bilen är bra för brudparets blodsocker
• Efter bilen brukar man ha skramlande konservburkar eller liknande som ger väsen ifrån sig
• Blommor är bra dekoration och skriker bröllop lång väg
• Kom ihåg säkerhetsaspekten och gör inget som hindrar bilen från att kunna föras fram på ett säkert sätt.


Leave a Reply