Bil och bröllop

Publicerat 10 april av lasse

Idag är det din dag. Du är vacker och alla tittar på dig. Du har en vit, dyr och fantastisk klänning på dig. Vad händer? Det är din bröllopsdag. Inspiration hämtade du direkt från värd sidan och idag sitter du pirrig och uppsminkad. Du väntar på hyrbilen som ska hämta dig och köra hela vägen till kyrkan. Du tänkte använda den egna bilen eller låna en väns. Sen tänkte du om. En sådan mäktig dag ska man inte bekymra sig om bilen, om vem som kör den och tänk om något händer. Nej, det bästa är att hyra. Så det var din lösning också. På biluthyrningenilund.se fanns det så många bra förslag som passade. Tack, AVIS!

När det är för trångtHyrbilar

Har bröllopsyran lagt sig och ni är lyckligt gifta? Så roligt! Sitter ni i din lilla etta på 34 kvm i centrala Lund och funderar på att flytta? Det är rätt tänkt. Man ska bo bra för att må bra. Ett flytt kräver mycket energi, planering och tålamod. Det är mycket som ska fixas och tänkas på. Bland det viktigaste är val av transportbil. Man vill ju gärna ha en envägs hyra för att slippa betala vägen tillbaka när man kört färdigt alla ägodelarna. Sådana erbjudanden finns. AVIS ger dig möjlighet till att hämta bilen på en plats och lämna av den på en annan. Perfekt för ditt Lundaflytt!

AVIS skåpbilarVariation i fokus

Känns det som att du behöver veta mer om firmans tjänster kan du kika nedan. AVIS står för variation och god service. Företaget erbjuder följande:

• Uthyrning av en skåpbil
• Billigare studentpriser
• Bra och kunnig personal
• Helgerbjudanden

Inte dåligt när man tänker efter. Man får hjälp med så mycket när man behöver det. Dessutom får du ett tryggt fordon som går att lita på. Flytten blir en sång. Du behöver inte oroa dig ifall möblerna får plats och hur man ska köra tillbaka hyrbilen. De stora, luftiga skåpbilarna rymmer mycket, kör snabbt och kräver ingenting av dig. Passar perfekt, inte sant? Så grattis, förutom den perfekta bröllopsdagen lyckades du att hitta det bästa biluthyrningsföretaget.