Att beräkna kostnaden

Publicerat 17 november av bjorn

Den gamla texten som citerats ovan kan tillämpas lika väl på ett riktigt bygge (se www.byggvarortomelilla.se) som på bygget av ett stadigt äktenskap. Det krävs nämligen mer än bara tycke om ni ska vara lyckliga tillsammans – och detta ”bygge” börjar du på långt innan bröllopsplaneringen börjar.

Den rätta

Du har träffat någon, och bröllopsklockorna börjar klinga i ditt stilla sinne. Men stopp ett tag – du måste först lära känna denna person ordentligt och ta reda på om ni verkligen kommer att vara lyckliga tillsammans. Känn efter om: 1) du inte kan vara utan denna person, 2) du älskar denna person precis som hen är, och 3) personen känner detsamma om dig. Att upptäcka svaren till dessa frågor efter bröllopet kan ha katastrofala konsekvenser – så räkna ut kostnaden innan du förlovar dig!

Husbyggetbyggvaror i tomelilla

Är du säker på att ni funnit varandra och börjat planera ett liv tillsammans, är det också dags att hitta det stället som ni ska göra till ert hem (om ni inte redan har ett). Ni kanske vill renovera eran egen lägenhet, flytta till en ny – eller varför inte bygga eget om ni är i stånd till det? Då gäller det att hitta rätt! Hos JHL i Tomelilla kan ni skaffa allt ni behöver: byggvaror till husbygget, färg till inredningen eller fönster och annat till renoveringen. Genom att spana in hemsidan kan ni även spara pengar genom att jämföra priser och hitta diverse reor och rabatter, och visst får ni tillgång till ett mycket bredare sortiment än i de fysiska butikerna! JHL kan hjälpa er med:

• Lägre priser
• Ett större utbud av produkter
• Praktisk rådgivning
• Proffsiga arbeten


Leave a Reply